PER PICAR

Recomanat La versió de Napa de la sopa més famosa de Califòrnia

VegetariĂ Amb escuma d'allioli i salsa brava

Apte per a celĂacs De alvocat, tomĂ quet i ceba fresca servit amb truita xips

Farcits de calamarsets sobre allioli

Farcides de pollastre a l'curri i arrebossades en panko (4 unitats)

VegetariĂ Formatge de vaca pasteuritzat Bauma Carrat, formatge de cabra amb pebre vermell Payoyo i formatge blau de vaca pasteuritzat Stilton blue

Pa de coca de vidre amb tomàquet

VegetariĂ Macarroni coberts amb una salsa de quatre formatges en oli de tòfona blanca amb un irresistible gratinat de formatges

Apte per a celĂacs Uns piquen i altres no

Apte per a celĂacs VegetariĂ Fines làmines de carbassó amb ametlles laminades, parmesà, tomàquet sec i oli de tòfona

amb pit de pollastre fumada i parmesĂ

Garnatxa, Ull de llebre, Syrah (DO EmpordĂ )
De la terra

Costelles de porc cuinades a baixa temperatura i glacejades amb salsa barbacoa de Whiskey Bourbon de Tennessee

Apte per a celĂacs 500g. que servim recent fumat de fusta aromĂ tica

Apte per a celĂacs amb vinagreta de cajĂşn i tĂ peres fregides Â

150g. ceba caramel·litzada i foie

150g. Amb ruca, tomĂ quet, ceba lila, cheddar fos i rave picant

150g. Ceba caramel·litzada, tomà quet, enciam i formatge blau anglès, Stilton esmicolat sobre pa brioix
De la mar

daus de tonyina, arròs sushi en una closca de wonton cruixent Â

Marinat a miso sobre alga wakame Â

A l'andalusa
POSTRES

CremĂłs pastĂs de formatge amb MaracujĂ i coco

Dues boles a escollir de l'assortiment de gelats de el dia

Coulant de xocolata casolana amb una bola de gelat de vainilla

Formatge de vaca pasteuritzada Bauma Carrat, formatge de cabra amb pebre vermell Payoyo, formatge blau de vaca pasteuritzada Stilition blue
Cava i Champagne

Macabeu, xarel.lo, parellada. (DO Empordà). Copa 3,85 €

Chardonnay, pinot noir, meunir. 35 mesos en rima (DO Rias Baixas)
vins Dolços

DO empordà. Copa
vins Blancs

Garnatxa blanca. Vidre Macabeu (DO Catalunya) Copa 4,15 €

Copa Verdejo (DO Rueda) Copa 4,25 €

Albariño. Fermentat 5 mesos amb les seves mares (DO Rias Baixas)

Recomanat 6 mesos en bóta (Napa Valley, Califòrnia) Copa 5 €

Viognier. Sostenible certificat

100% chardonnay (Napa Valley, Califòrnia)

100% Sauvignon blanc. Fermentat en fred amb bóta de roure francès i americà (Napa Valley, Califòrnia)
vins Rosats

Garnatxa, Ull de llebre, Syrah (DO EmpordĂ )

Garnatxa negre, cabernet sauvignon, syrah (DO EmpordĂ )
vins Negres

Ull de llebre. 4 mesos de bóta (Do Navarra). Copa 3 €

Garnatxa Negra i Cariñera (DO Catalunya)

Cabernet Sauvignon (Napa Valley, Califòrnia). Copa 4,85 €

Garnatxa, cariñera. 12 mesos en roure francès (DO Priorat) Copa 5 €

78% Pinot sènior, el 17% syrah, 5% cabernet sauvignon. (Sonoma, Califòrnia)

100% Zinfandel. IWSC 2018 Silver (Lodi, Califòrnia)

90% Shaiz, 10% petite syrah. 10 mesos en bóta de roure francès (Napa Valley, Califòrnia)

Recomanat 80% Cabernet Sauvignon, 20% petite shiraz. 12 mesos en bóta de roure americà (Napa Valley, Califòrnia)

34% Cabernet sauvignon, 12% merlot, 16% petite sirah, 11% syrah, 8% zinfandel (Napa Valley, Califòrnia)

79% Cabernet sauvignon, 15% petit verdot, 3% merlot, 3% cabernet franc. 15 mesos en roure francès (Napa Vallley, Califòrnia)

Cabernet sauvignon. Tasting panel 93 pts. San Francisco International. Wine Competition 96 pts (Napa Valley, Califòrnia)

Garnatxa, cabernet sauvignon, syrah, merlot, cariñera. 12 mesos en bóta de roure francès (DO Priorat)

Garnatxa, Ull de llebre, Syrah (DO EmpordĂ )

Garnatxa, cabernet sauvignon, syrah, merlot, cariñera. 12 mesos en bóta de roure francès (DO Priorat)